CZ | ENG | RU | POL

Tato stránka používá soubory cookies. Klikněte pro více informací.

Hotel Bonato

FACEBOOK:

NOVINKY A AKCE

18. Října 2022
Svatomartinské hody

Svatý Martin se blíží a s ním přilétá i naše, již tradiční, husa na pekáči. Svatomartinské hodování v Bonato restauraci bude probíhat od 11.11. do 13.11.2022.

3. Února 2022
Když panada tančí

Nové LiStOVáNí s Lukášem Hejlíkem a Pavlem Oubramem (Když panda tančí) proběhne dne 3.2.2022 od 16:30 v Bonato hotel.

30. Ledna 2022
Kurzy vaření

Připravujeme kurz vaření v neděli dne 30.1.2022 od 13 hodin na téma Italská pasta s našim šéfkuchařem Janem Vlčkem.

PROBĚHLÉ AKCE V BONÁTU:

Zdeněk Pohlreich v Bonatu
Riccardo Lucque v Bonatu
Jean Paul Manzac v Bonatu

KURZY VAŘENÍ V BONÁTU:

           Kurzy vaření v Bonatu

DEGUSTAČNÍ MENU

Menu 1

Předkrm

Lanýžové gnocchi se šampaňskou omáčkou

Předkrm

Lehce zauzený lilek se sýrem di fossa

Hlavní chod

Vepřová líčka na hřebíčku s bramborovým pyré ochuceným hrubozrnnou hořčicí,glazovaná zelenina

Dezert

Pošírovaná hruška v kořeněném víně s domácí skořicovou zmrzlinou

Cena za osobu 550,-Kč

Menu 2

Předkrm

Roastbeef z kachních prsíček s chilli vinagretem a salátkem z manga

Předkrm

Špenátové capuccino a mini quiche s kozím sýrem

Hlavní chod

Kachní prsa na zázvoru s dortíkem z křupavé kačeny servírované se zeleninou

Dezert

Domácí pomerančový creme brulée

Cena za osobu 590,-Kč


* Degustační meny je třeba 4 dny předem objednat. Volejte +420 775 357 699 nebo proveďte rezervaci. Děkujeme.