CZ | ENG | RU | POL

Tato stránka používá soubory cookies. Klikněte pro více informací.

Wi-fi

NOVINKY A AKCE

14. Února 2020
Valentýnský večer

Oslavte svátek zamilovaných na hotelu Bonato v Náchodě. Valentýnský večer u romantické večeře se speciálním menu od šéfkuchaře Jana Vlčka.

14. Února 2019
Valentýnský večer

Přijeďte prožít svátek všech zamilovaných do hotelu Bonato v Náchodě.Šéfkuchař Honza Vlček a jeho tým pro vás připravil na 14. února speciální menu.

11. Listopadu 2018
Svatomartinské hody

Srdečně vás zveme a přijímáme objednávky na Svatomartinskou husu, kterou budeme podávat v restauraci Bonato od pátka do neděle 09.-12. 11. 2018.

PROBĚHLÉ AKCE V BONÁTU:

Zdeněk Pohlreich v Bonatu
Riccardo Lucque v Bonatu
Jean Paul Manzac v Bonatu

KURZY VAŘENÍ V BONÁTU:

           Kurzy vaření v Bonatu

Ochrana osobních údajů - GDPR

Společnost Bonato hotel s.r.o., Lázeňská 102, 547 01, Náchod, IČO : 28796918, DIČ : CZ28796918 ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění zaručuje, že nesbírá a neshromažďuje žádné osobní údaje, pokud je návštěvníci (zákazníci, obchodní partneři) sami dobrovolně neposkytli, např. ve formě poptávkového formuláře, registrace, anket, soutěží apod.
Společnost Bonato hotel s.r.o. se zavazuje chránit veškeré poskytnuté osobní údaje, neboť je považuje za přísně důvěrné a ve shodě se výše uvedeným zákonem proto nemohou být bez výslovného souhlasu zveřejňovány, prodávány ani vyzrazeny třetím osobám s výjimkou případů stanovených tímto zákonem.

Právo na informace

Ze zmiňovaného zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, má každý uživatel tohoto webu (zákazník, obchodní partner), který poskytl osobní údaje společnosti Bonato hotel s.r.o., právo podat písemnou žádost společnosti Bonato hotel s.r.o., o poskytnutí informací, zda a jaké osobní údaje o něm společnost Bonato hotel s.r.o. zpracovává. Pokud by i přes naši snahu o správnost údajů byly zpracovávány nepřesné či neaktuální informace na požádání je rádi opravíme.

Cookies

Tato webová prezentace využívá cookies, které se v závislosti na nastavení vašeho webového prohlížeče uloží na váš počítač. To umožňuje zvýšit uživatelský komfort stránek, identifikovat populární oblasti našeho webu a následně jej cíleně přizpůsobit vašim potřebám a průběžně tak zlepšovat naši nabídku. Používání cookies je dnes standardní součástí chodu většiny webových stránek. Pokud vám však cookies vadí, tak naše webové stránky si samozřejmě můžete prohlížet i bez nich. Stačí nastavit váš webový prohlížeč tak, aby cookies neakceptoval. Je však možné, že tím omezíte možnosti a uživatelské pohodlí, které vám náš web nabízí.

Odkazy ven

Webová prezentace společnosti Bonato hotel s.r.o. může obsahovat odkazy na jiné webové stránky, na které se toto prohlášení o ochraně údajů nevztahuje.

Dotazy a komentáře

Máte-li jakékoliv připomínky k ochraně osobních údajů Bonato hotel s.r.o., můžete nám je sdělit na emailu info@bonato.cz. Pokusíme se odpovědět co nejdříve.