18. Října 2022
Svatomartinské hody
Svatý Martin se blíží a s ním přilétá i naše, již tradiční, husa na pekáči. Svatomartinské hodování v Bonato restauraci bude probíhat od 11.11. do 13.11.2022.
3. Února 2022
Když panada tančí
Nové LiStOVáNí s Lukášem Hejlíkem a Pavlem Oubramem (Když panda tančí) proběhne dne 3.2.2022 od 16:30 v Bonato hotel.
30. Ledna 2022
Kurzy vaření
Připravujeme kurz vaření v neděli dne 30.1.2022 od 13 hodin na téma Italská pasta s našim šéfkuchařem Janem Vlčkem.
200g Italské houbové rizoto z rýže arborio zasypané parmazánem, filírovaná vepřová panenka 199,-Kč
200g Vepřová krkovička sous-vide podávaná na bramborovém krému se smrži a špenátovým chipsem 249,-Kč
Vepřová krkovička sous-vide – pomalu pečená krkovička při 75°C
200g Vepřová líčka na hřebíčku s bramborovým pyré ochuceným hrubozrnnou hořčicí, glazovaná zelenina 189,-Kč
180g Losos s teriaki omáčkou podávaný se salátem z ředkvičky, jarní cibulky a koriandrem 199,-Kč
200g Srnčí hřbet, servírovaný s čerstvým listovým špenátem a grilovanými bramborovými noky 299,-Kč
200g Srnčí hřbet s bramborovo-mrkvovým pyré a šalotkami v portském víně 299,-Kč
Fotogalerie pokrmů: