CZ | ENG | RU | POL

Tato stránka používá soubory cookies. Klikněte pro více informací.

FACEBOOK:

NOVINKY A AKCE

18. Října 2022
Svatomartinské hody

Svatý Martin se blíží a s ním přilétá i naše, již tradiční, husa na pekáči. Svatomartinské hodování v Bonato restauraci bude probíhat od 11.11. do 13.11.2022.

3. Února 2022
Když panada tančí

Nové LiStOVáNí s Lukášem Hejlíkem a Pavlem Oubramem (Když panda tančí) proběhne dne 3.2.2022 od 16:30 v Bonato hotel.

30. Ledna 2022
Kurzy vaření

Připravujeme kurz vaření v neděli dne 30.1.2022 od 13 hodin na téma Italská pasta s našim šéfkuchařem Janem Vlčkem.

PROBĚHLÉ AKCE V BONÁTU:

Zdeněk Pohlreich v Bonatu
Riccardo Lucque v Bonatu
Jean Paul Manzac v Bonatu

KURZY VAŘENÍ V BONÁTU:

           Kurzy vaření v Bonatu

Nové speciality v našem jídelníčku

200g Italské houbové rizoto z rýže arborio zasypané parmazánem, filírovaná vepřová panenka                           199,-Kč

 

200g Vepřová krkovička sous-vide podávaná na bramborovém krému se smrži a špenátovým chipsem           249,-Kč

 

 Vepřová krkovička sous-vide – pomalu pečená krkovička při  75°C

 

200g Vepřová líčka na hřebíčku s bramborovým pyré ochuceným hrubozrnnou hořčicí, glazovaná zelenina    189,-Kč

 

180g  Losos s teriaki omáčkou podávaný se salátem z ředkvičky, jarní cibulky a koriandrem                             199,-Kč

                                         
 Kuchař doporučuje - pečenou bageta s bylinkovým máslem                                                                                      30,- Kč
 

200g   Srnčí hřbet, servírovaný s čerstvým listovým špenátem a grilovanými bramborovými noky                      299,-Kč

 

200g Srnčí hřbet s bramborovo-mrkvovým pyré a šalotkami v portském víně                                                         299,-Kč

 

Fotogalerie pokrmů: